3+1 érv az okos redőny mellett

Hírek A-tól Z-ig kizárólag a redőnyről. A folyamatosan növekedő redőny kereslet újabbnál újabb termék variációkat, egyre kifinomultabb árnyékolási megoldásokat generál, melyről szóló hírekről Ön sem maradhat le!

Az okostelefonok korában egyre több használati tárgyunk válik intelligens eszközzé. Ez a trend az árnyékolástechnika világába is begyűrűzött már, így megjelentek a piacon az okos redőnyök, melyek a legmodernebb technológiák felhasználásával megannyi előremutató tulajdonságot vonultatnak fel. Az újdonság kizárólag motorizált alumínium redőnyökkel működik, melyekből a különféle szenzorokkal megannyi automatizálási lehetőséget sajtolhatunk ki. Bár az okos redőny még nem egy olcsó megoldás, ellenben több oka is van annak, amiért érdemes mellette dönteni, az alábbiakban pedig fel is soroljuk ezek közül a legfontosabbakat.

Biztonság

Az okos redőnyök egyik legfontosabb előnye a biztonság. A speciális szenzorok révén az árnyékolók képesek például reagálni a változó időjárásra, ezáltal egy hirtelen támadt viharban maguktól leereszkednek, és megvédik otthonunkat vagy nyílászáróinkat a nagy széltől, valamint az esőtől. Sőt mi több, az okos redőny működése időzíthető is, ezáltal egy hosszabb utazás során könnyedén megtéveszthetjük vele a betörőket. A reggelente maguktól feltekercselődő, esténként pedig maguktól leereszkedő árnyékolók ugyanis azt a látszatot kelthetik, hogy valaki otthon tartózkodik.

3+1 érv az okos redőny mellett

Kényelem

Nem elhanyagolható pozitív tulajdonság az okos redőnyök kapcsán, hogy elképesztően kényelmesek. Megfelelő programozás esetén ugyanis gyakorlatilag hozzá sem kell nyúlnunk az árnyékolóhoz, hiszen automatikusan felemelkedik a reggeli első napsugarakra, majd leereszkedik az este beálltával, vagy ha odakint hirtelen megváltozik az időjárás. Természetesen az okos redőnyhöz is tartozik vezérlő, amivel gombnyomásra bármikor átvehető felette az irányítás.

Távoli vezérlés

Az internet korában az okos redőnyök is hálózathoz csatlakoznak, aminek a legnagyobb pozitívuma az, hogy távolról is vezérelhetjük őket. Ehhez elegendő egy egyszerű okostelefon, a megfelelő applikációk segítségével ugyanis lehetőségünk nyílik arra, hogy átvegyük az irányítást árnyékolóink felett, ezáltal egyszerre, de akár külön-külön is mozgathatjuk őket. Mindezt pedig a Föld másik oldaláról is megtehetjük!

3+1 érv az okos redőny mellett

Spórolás

Manapság kifejezetten fontos a háztartások számára az energiatakarékosság, mely nemcsak a környezetvédelem, hanem a pénztárcánk szempontjából is előnyös. Az okos redőny ezen a téren szintén az élen jár, hiszen – pláne egy okos otthon rendszeréhez csatlakoztatva – képes folyamatosan monitorozni környezetét. Ha például a szenzorok azt érzékelik, hogy odakint magasabb a hőmérséklet, mint a lakásban beállított érték, akkor nem a fűtés kerül bekapcsolásra, hanem a redőny engedi be a lehető legtöbb napfényt, ami felmelegíti a belső helyiségeket, ameddig minden optimális ehhez a folyamathoz. Az ilyen és ehhez hasonló intelligens megoldások révén rengeteget spórolhatunk rezsiköltségeinken, hiszen az okos folyamatokkal kevesebbet kell használnunk a fűtést, a hűtést, sőt a világítást is.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium redőnyeink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow