Automatizált redőnyt szeretne? Mondunk 5 okot, amiért önnek is szüksége van rá!

Hírek A-tól Z-ig kizárólag a redőnyről. A folyamatosan növekedő redőny kereslet újabbnál újabb termék variációkat, egyre kifinomultabb árnyékolási megoldásokat generál, melyről szóló hírekről Ön sem maradhat le!

Az elmúlt esztendők egyik legfontosabb, még mindig kibontakozóban és rohamos fejlődésben lévő árnyékolástechnikai trendje minden kétséget kizáróan az automatizálás, avagy az okos funkciók megjelenése volt. Ez a megoldás a kültéri árnyékolók között tudott a leginkább elterjedni, ezáltal a redőnyök, a zsaluziák, a napellenzők vagy éppen a pergolák között találkozhatunk velük jelentősebb mértékben.

Automatizált redőnyt szeretne? Mondunk 5 okot, amiért önnek is szüksége van rá!

Mint minden újdonság, úgy természetesen az automatizált árnyékolók esetében is komoly hátráltató tényezőt jelentenek ezek a sokak számára futurisztikus jelzővel illethető megoldások, holott az okostelefonok és az internet korában ma már nem kellene megilletődni az önműködő termékektől, melyek minden esetben a javunkat, a kényelmünket szolgálják. Továbbá az anyagiak tekintetében sem kell jelenetős különbségekkel számolnunk, hiszen amennyiben például redőnyeinket már motorizáltuk, akkor minimális többletköltségekkel tudjuk automatizálni működésüket néhány szenzor felszerelésével.

Hogy miért van szüksége önnek is egy automatizált redőnyre? Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt okot, ami segíthet a döntésben!

1. Kimagasló kényelem minden tekintetben

Az automatizált redőnyök legnagyobb előnye határozottan a kényelem, hiszen amennyiben ideális beállítások mentén használjuk, akkor hozzá sem kell nyúlnunk az árnyékolókhoz, azok teljesen önműködő formában képesek ellátni a feladatukat. Példának okáért reggel felébresztenek minket, rögtön beengedik az első napsugarakat, hazaérkezésünkkor maguktól záródnak, télen és nyáron dinamikusan mozognak a hőszigetelés maximalizálása miatt, vihar észlelésekor védelmet kínálnak a nyílászáróknak és így tovább.

2. Rengeteg beállítási lehetőség

Azon túl, hogy az automatizált redőnyök beállításai bármikor felülírhatók, tehát manuálisan módosítható az állásuk, rengeteg extra lehetőséggel kecsegtetnek a tulajdonosok számára ahhoz, hogy önmagukban vagy egy okosotthon részeként kimagaslóan változatos lehetőségekkel kecsegtessenek. Csak a rendszerbe kötött szenzoroktól és a beállításainktól függ, hogy az automatizált redőnyök mire lesznek képesek, így mindenkit kiszolgálnak, akár a hőszigetelés-, a vagyonvédelem- vagy a komfortérzet növelése, akár a rezsicsökkentés a cél.

3. Okostelefonos kalibrálás akár távolról is

Amennyiben automatizált redőnyt választottunk, számolnunk kell vele, hogy pláne rendszerbe kötve csatlakoztatni kell őket okosotthonunk központi rendszeréhez vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, vagyis szabad elérést kapunk felettük számítógépen és okostelefonon keresztül. Ennek köszönhetően akár a munkahelyünkről, akár több ezer kilométerről, a nyaralás alatt is lehetőséget kapunk arra, hogy felülírjuk árnyékolóink beállításait, esetleg mozgásba hozzuk őket.

4. Kimagasló vagyonvédelem

Míg a téglafalak áthatolhatatlan védelmet biztosítanak otthonainknak, a nyílászárókról ugyanez már nem mondható el. Ha szeretnénk megtámogatni protekciójukat, ezáltal pedig teljes otthonunk vagyonvédelmét, akkor az automatizálás szintén segíthet ebben. Beállításaink függvényében ugyanis a redőnyök még akkor is mozogni fognak, ha egyébként már napok vagy hetek óta nem tartózkodunk otthon, ez pedig alaposan megtévesztheti az esetleges illetéktelen behatolókat. Mivel az automatizálás egyik alapja a motorizálás, biztosak lehetünk abban, hogy az ezeknél a típusoknál jellemző erőteljes motorfék maximális feltolás elleni védelmet is kínál majd a vaskos redőnypalástnak, ami így közel áthatolhatatlan védelmet kínál az ablakoknak és az ajtóknak.

5. Megtérülő befektetés

Mivel modern technológiára épül, ezért talán senkinek sem meglepő, hogy az automatizált redőnyök kifejezetten drága árkategóriát képviselnek egy közönséges gurtnis megoldáshoz viszonyítva. Ennek fényében talán meglepő lehet a kijelentés, hogy megtérülő befektetésről van szó egy önműködő redőny esetében, pedig hosszabb távon nem túlzás, valóban képes visszahozni az árát. Az anyagiakban nehezen mérhető extra kényelem vagy vagyonvédelem mellett például ezek a redőnytípusok télen és nyáron egyaránt megtámogatják a hőszigetelést, így hol a kevesebb fűtéssel, hol a kevesebb hűtéssel biztosítják, hogy ne kelljen annyi rezsit fizetnünk, mint korábban, tehát végső soron rengeteget spórolhatunk a segítségükkel, így teljes élettartamuk során az árnyékolók garantáltan visszahozzák majd az árukat.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium redőnyeink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow