Bemutatkozás

Bemutatkozás

Sárközi János vagyok, a 2001 óta létező Csancsa Árnyékolástechnikai Bt. ügyvezető tulajdonosa. A hazai árnyékolástechnikai piac egyik meghatározó szereplőjeként több mint 25 éves szakmai tapasztalatommal vállalkozásom mindig arra törekedett, hogy az innovatív újdonságok révén szezonról-szezonra utat mutassunk az országban, méghozzá kimagasló minőségű termékek, makulátlan munkavégzés, garanciális támogatás és verhetetlen ár-érték arány társaságában.

Ennek fényében az elmúlt évek a folyamatos fejlődésről és bővülésről szóltak, ezáltal rengeteg prémium kategóriás, külföldön már ismert és elismert árnyékolót honosítottunk meg itthon, miközben folyamatosan szem előtt tartottuk az elérhetőséget és a vásárlóbarát hozzáállást. Így jutottunk el például a luxusszintű törökországi Suntech pergolák és tetőrendszerek, valamint a NEVA zsaluziák hazai forgalmazásáig.

További oldalaink

Ehhez a fejlődéshez kapcsolódva indítottuk el két tematikus oldalunkat, a Zsaluziavilágot és a Napellenzővilágot is, melyek azt a célt szolgálják, hogy az érdeklődők és a leendő vásárlók mindent egy helyen találhassanak a zsaluziákról és a napellenzőkről. Az átfogó leírások, bemutatók és blogbejegyzések mellett a látogatók megtekinthetik munkáinkat, de egyetlen kattintással felvehetik velünk a kapcsolatot is az esetleges kérdések vagy a rendelés miatt.

Vállalkozásunk legújabb szereplője ezen az úton haladva a Redőnyvilág lett, amivel a legfőbb célunk az volt, hogy a vásárlók egyetlen helyen mindent megtudhassanak a redőnyökről. Alumínium vagy műanyag, külső tokos vagy beépített, motorizált vagy automatizált, a portál minden elemében úgy lett felépítve, hogy röviden és tömören bemutassa az összes redőnytípust, miközben a hasznos információk mellett számtalan referenciamunkánk is megtekinthető. Ezen felül a Redőnyvilágon is elindítottuk kapcsolódó blog szekciónkat, hogy egész évben kapcsolódó tematikus tartalmakat, hasznos tippeket, trükköket és tanácsokat olvashassanak akár a látogatók.

Alapelveinkről

Bár az elmúlt évek alatt a Csancsa Árnyékolástechnikai Bt. nagyon sok változáson esett át, de a pozitív megújulás mellett mindvégig nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy a kezdetekkor lefektetett alapelveinkhez hűek maradjunk. Ezek a következők:

  • Az ország egész területén vállaljuk minőségi redőnyök szerelését, beépítését attól függetlenül is, hogy budapesti telephellyel rendelkezünk, miközben nem teszünk különbséget a kis családok és a nagyobb üzleti ügyfelek között!
  • Mindennél fontosabb számunkra, hogy megrendelőink mindig a legjobb minőségű termékeket kapják, méghozzá a legjobb árakon, minőségi szereléssel és garanciával!
  • A Csancsa Bt. sikere nem egyetlen ember érdeme, hiszen mi a maximális csapatmunka hívei vagyunk, ezáltal minden alkalmazottunk és partnerünk ugyanolyan fontos számunkra!

Ha felkeltettük a figyelmét, merüljön el a redőnyök világában itt, a Redőnyvilágon! Nézze meg referenciamunkáinkat, olvassa el hasznos blogbejegyzéseinket, és ha úgy döntött, hogy önnek is szüksége van egy redőnyre, keressen minket bizalommal kérdésével, kérésével vagy megrendelésével!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium redőnyeink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow